СОУ "Иван Вазов" - гр. Своге


Отиване към съдържанието

Главно меню:


Spelling Bee'2018 г.

История > Архив - 2017/2018 учебна година

Цял екранНазадPlayНапред

На 28 февруари в СУ"Иван Вазов" град Своге се проведе петото поредно състезание по правопис на английски език "Spelling Bee". Тази година в седмицата от 26.02.2018 г. до 02. 03.2018 г. над 7 000 ученици от 311 училища в страната ще се включат в надпреварата по спелуване на английски език. Класираните на първо и второ място ще представят училищата си на регионалните състезания, които ще се проведат на 24 март. Състезанието се организира от фондация "Корпус за образование и развитие - КОРПлюС" и се провежда за осма година в България.
Гости на състезанието бяха г-н Л. Янакиев - директор на училището, г-жа Р. Иванова и г-жа А. Заркова - пом.директори, г-жа Л. Петрова - председател на училищното настоятелство и други учители. Диктор беше г-жа М. Йовчева, а жури - г-жа Г.Антонова и г-жа А. Илиева - преподаватели по АЕ в училището. Състезателите бяха 26 на брой.
Всички участници се представиха отлично, но най-добри бяха Антъни Молдованов от
VI A клас и Александър Манолов от V Б клас, които се класираха съответно на първо и второ място и ще защитават името на училището на 24 март.Назад към съдържанието | Назад към главното меню