СОУ "Иван Вазов" - гр. Своге


Отиване към съдържанието

Главно меню:


Изяви на първокласниците

История > Архив - 2020/2021 учебна година
Празник в
I Б клас
по повод
завършването
на учебната година

През втори учебен срок учениците от 1 б клас с г-жа Румяна Пеева работиха по проект "Моето място за четене". Финалното състезание беше по четене, като включваше 3 задачи. Учениците се представиха много добре. Показаха, че са четящи, че разбират прочетеното и отлично се представиха с творческата задача. Показаха, че имат знания и умения и успешно ги прилагат на практика.


Учениците от I Б и I В клас на СУ"И. Вазов" град Своге посетиха градската библиотека в читалище "Градище". Разгледаха изложбата, посветена на 24 май. Разгледаха и отдела за възрастни. Най-интересно беше в детски отдел, където служителите на градската библиотека ги запознаха с интересни детски книжки, задава им въпроси и им подариха Читателски дневници. А учениците от 1 Б клас им благодариха, като рецитираха стихотворения и изпяха песен.


Цял екранНазадPlayНапред
Цял екранНазадPlayНапред

Учениците от I А и I Б клас посетиха Планинска конна база град Своге. Децата се насладиха на красивата природа, забавляваха се с интересни игри под ръководството на аниматори, общуваха с прекрасните кончета.Топлата пролет е възможност за създаване на нови приятелства извън учебната среда. С помощта на аниматорите от конната база всяко дете язди конче и получи подарък за топлото отношение към природата и животните. Красивите пролетни пейзажи на път към СУ "Иван Вазов" - поглед на града ни от високо, ни припомниха колко велик художник е природата!


Цял екранНазадPlayНапред

Назад към съдържанието | Назад към главното меню