СОУ "Иван Вазов" - гр. Своге


Отиване към съдържанието

Главно меню:


INGOT Академия

Новини

Цял екранНазадPlayНапред

INGOT академиите са елитна група от подбрани училища, които имат правото да издават сертификати за придобити компетентности в областта на информационните и комуникационни технологии. Сертификатите за модул потвърждават уменията в специфична област, а сертификатите за ниво представляват еквивалент на степен на професионална квалификация. Оценяването на умения и издаването на сертификати става при стриктно спазване на стандартите и под контрола на Ofqual, английският регулаторен орган за професионални квалификации.

INGOT сертификати може да получите в СОУ"Иван Вазов" град Своге, което е акредитирана INGOT Академия и е част от международната INGOT общност, по всяко време на годината, като избирате сами модулите, в които искате да демонстрирате уменията си, както и проектите, чрез които да го направите!

Добавяйте сертификати всяка година, следвайте INGOT нивата и станете притежатели на международно признати квалификации в областта на информационните и комуникационни технологии!

За да разберете какви са критериите и как може да получите сертификат, се обърнете към учителите по Информатика и Информационни технологии или към администрацията на СОУ"Иван Вазов" град Своге. Сертификати могат да получат и ученици от други училища, както и граждани, които не са в ученическа възраст, но желаят да притежават международно признати квалификации в областта на информационните и комуникационни технологии!

За повече информация: www.ingot.adamsmith.bg


Подменю:


Назад към съдържанието | Назад към главното меню